Van elke tuin een thuis maken: dat is de missie van Marlux. Daarvoor produceren ze klinkers, tegels en toebehoren voor de particulierenmarkt. Die worden geplaatst door tuinaannemers. Speciaal voor hen werd enkele jaren geleden The Club by Marlux opgericht. Een community van en voor vakmensen. Maar intussen was The Club toe aan een facelift. Onze vakmensen namen die graag voor hun rekening.

Drag

Focus op engagement

The Club by Marlux was niet meer conform de bedrijfsregelgeving. Bijgevolg moest ook het beloningssysteem herzien worden. In het oude systeem konden Clubleden sparen voor een luxereis door producten te kopen. De vraag? Bedenk een waardig alternatief voor die luxereis. Ons antwoord? Een onvergetelijke ervaring, in de vorm van een Club Day.
 

Aangezien de strategie van Marlux en The Club zich vooral toespitst op engagement, wilden we ook met de Club Day meer inspelen op community dan op pure luxe. Daarom maakten we er een exclusief jaarlijks event van, waarvoor enkel de meest geëngageerde Clubleden uitgenodigd worden. De eerste editie ging door op 1 april 2022 (ja, echt waar): de Marlux Mystic Garden.

Event met totaalconcept

Ongeveer 2,5 maand voor het event ontvingen de Clubleden een teaser. Die prikkelde hun nieuwsgierigheid door al een tipje van de sluier te lichten over deze mysterieuze, magische en exclusieve avond. Een 5-tal weken voor het event viel de uitnodiging in de bus. De Marlux Mystic Garden beloofde een unieke ervaring in een ontspannen sfeer en in een oase van groen. De bevestiging volgde uiteindelijk 2 weken voor de Club Day.

We vertaalden de totaaloplossing die Marlux biedt aan zijn leden naar een totaalconcept voor de Club Day. Aan het bestaande exclusieve aspect voegden we een locatie toe die perfect paste bij het imago van Marlux: Plantentuin Meise. Een bijzondere buitenruimte, waarin het heerlijk vertoeven is. Iedereen kreeg de tijd om de tropische serre op zijn eigen tempo te ontdekken. Zo gaven we de community de kans om met elkaar én met Marlux te praten over wat zij belangrijk vinden. Ze kwamen ook meer te weten over de vernieuwingen in The Club en de nieuwe producten.

Enthousiaste reacties

De Marlux Mystic Garden was het eerste event van de vernieuwde Club en meteen een schot in de roos. Marlux kreeg heel wat positieve reacties van leden, zowel tijdens als na het event. Al zal de knaldrang, na 2 jaar corona, daar waarschijnlijk ook voor iets tussen gezeten hebben.

Ander werk voor Marlux

Going beyond together 
starts here.