Katten en honden zijn deel van je gezin. Je houdt van hen. Je verzorgt hen. En je wil hen beschermen. Bayer Animal Health hielp je daarbij, met tal van producten en diensten. Wij hielpen hen op onze beurt met verschillende communicatiecampagnes, ontwikkeld in nauwe samenwerking met hun marketingteams.

Van sensibiliseringscampagnes over het gevaar van slakken (met veel earned media als gevolg) tot merkcampagnes die de band tussen huisdier en baasje vierden: alle onderwerpen kwamen aan bod. Daarnaast creëerden we tools voor dierenartsen om eigenaars met de juiste kennis en gemoedsrust op vakantie te laten vertrekken.

Drag

Ook online zaten we niet stil. Zo deden we contentproductie en communitymanagement voor Bayers platform Happy Pets op Facebook en Instagram, om always-on aanwezig te zijn in het leven van de doelgroep. Via deze weg informeerden we over de seizoenen en maakten we volgers bewust van het belang van therapietrouw. 

Verder ontwierpen we advertenties en tools voor apothekers en artsen. Altijd met respect voor de strikte regelgeving van de overheid, maar ook voor die van sommige mediapartners, zoals Google.

Toen Bayer zijn divisie Animal Health verkocht aan Elanco, kwam er een einde aan onze jarenlange samenwerking. Maar we blijven er met veel trots op terugkijken. Samen hebben we het verschil gemaakt voor heel wat baasjes en beestjes.

Ander werk voor Bayer 

Going beyond together 
starts here.