Op 30 minuten rijden van de drukke wijk Medina in Marrakesh vind je Tifawine. In deze kasbah, een typisch Noord-Afrikaans gebouw, laten Hannelore Caspers en Kris Vogeleer hun gasten kennismaken met het authentieke Marokkaanse leven. Hun vraag aan ons? Creëer een website die mensen zin geeft om een vakantie te boeken in dit unieke verblijf. 

En uniek is het zeker. De kasbah heeft een prachtig uitzicht op het Atlasgebergte en ademt de Marokkaanse sfeer. Dat is niet verwonderlijk. Na bijna 20 jaar in de mode-industrie koos Hannelore namelijk voor een carrière in interieurdesign. Een passie die Kris met haar deelt. Het koppel ging ook al jaren naar Marrakesh om de batterijen op te laden. Uiteindelijk beslisten ze in 2018 om een kasbah te kopen. Na 4 jaar zoeken vonden ze deze perfecte locatie.

We vertrokken vanuit hun branding en bepaalden op basis daarvan de stijl van de website. Die werd gebouwd in het gebruiksvriendelijke Webflow. Het resultaat is uitnodigend en prikkelend. Zozeer zelfs dat de boekingen binnenstromen. Job well done, denken we dan.

Bekijk het resultaat

Going beyond together 
starts here.