WOODZ belooft de boutique experience: een premium vakantiepark in een oase van rust en groen — inclusief Limburgse gastvrijheid. Onze belofte? Een passende brand identiteit om het hele plaatje te doen kloppen. Knock Knock!

Het logo van Woodz is een zoektocht naar balans. Tussen verfijnd en avontuurlijk, tussen kwaliteit en gezelligheid. Het lettertype straalt een strakke maar tegelijk ongedwongen stijl uit, en doet denken aan de warmte en textuur van hout.

Centraal in het logo staat een visueel embleem in de vorm van een cirkel. Hier komt een gestileerde 'lodge' samen met de letter 'W'. Deze 'W' staat niet alleen voor Woodz, maar symboliseert ook de vlonderpaden die door het landschap slingeren.

Harmonie in kleur 

De overheersende kleur in het palet is groen, dat symbool staat voor de weelderige natuur van WOODZ. Verschillende tinten groen — van diep bosgroen tot helder grasgroen — vertegenwoordigen de diverse landschappen en flora op het vakantiepark. Aardetinten zoals bruin zorgen voor een gevoel van warmte en comfort. Deze kleuren benadrukken de ontspannen sfeer.
Het kleurenpalet van WOODZ is ontworpen om mooi samen te passen, waarbij de groentinten, aardetinten en oranje elkaar aanvullen.

Ook de typografie geeft eigenheid aan de merkidentiteit van WOODZ. Voor de bodycopy gebruiken we het Sora-font voor een moderne en leesbare uitstraling. De titels krijgen een opvallende stijl door het het Doyle-font. De combinatie van deze twee fonts zorgt voor een evenwichtige typografie.

Drag

Tactiele iconen

De iconen van WOODZ lijken te zijn opgebouwd met hout, waardoor een tastbaar en natuurlijk gevoel ontstaat. Het ontwerp is niet strikt afgelijnd, wat de verbinding met de natuur en het rustieke karakter van het vakantiepark benadrukt. 

Deze organische benadering van iconen in combinatie met het strakkere logo creëert een uitgebalanceerd visueel systeem, waarbij de natuurlijke en moderne elementen harmonieus samenkomen.

Het gebruik van creatieve copy resoneert met de kernwaarden van het merk. Slogans zoals "Where comfort meets nature" en "Unwind in Nature" verankeren de essentie van WOODZ, terwijl ze een emotionele connectie tot stand brengen. 

Elke zin is een uitnodiging om te ontsnappen, te ontspannen en de harmonie tussen comfort en natuur te omarmen. 

Uitwerkingen

Kussens met ‘WOODZZZZ’, subtiele richtingwijzers, wapperende vlaggen. Zelfs de deurhangers dragen bij aan het totaalplaatje, waarbij elk detail ontworpen is voor een onvergetelijke ervaring die klopt tot in de kleinste details. 

Drag

Going beyond together 
starts here.