Tiense Suiker Oostkamp Jobdag

Magazijniers, technici en operatoren doen watertanden voor een job bij Tiense Suiker Oostkamp? In West-Vlaanderen, de provincie met de meest krappe arbeidsmarkt? Een uitdagende opdracht waarin wij maar al te graag onze tanden zetten. 

Tiense Suikerraffinaderij is een referentie in de voedingsindustrie. Maar de vestiging in Oostkamp kan helaas nog niet meesurfen op het sterke werkgeversimago van het moederbedrijf. Aan ons om hun naamsbekendheid te kruiden, hun jobdag te promoten en kandidaten te doen inschrijven.

Drag

Aan het recept van Tiense Suiker Oostkamp zal het alvast niet liggen. Werkzekerheid brengen ze op smaak met een familiaal karakter en een doorgedreven opleiding. Bovendien werk je bij een financieel gezond Belgisch topmerk, in een dynamische omgeving waar initiatief, teamspirit en betrokkenheid duidelijk gewaardeerd worden. 

Wedden dat je er niet genoeg van krijgt?

Samen met het hr- en communicatieteam van Tiense Suiker ontwikkelden we een onderscheidende focus, narratief en key message. Dit vertaalden we in een hapklare en appetijtelijke campagne, met een op maat gemaakte campagnesite als centrale focus. Hier vonden kandidaten meer informatie en konden ze zich makkelijk inschrijven.

Een gigantische banner sierde de gevel van de fabriek terwijl een ledscherm de aandacht trok van voorbijgangers. Een flyercampagne, een advertentie in De Zondag en digitale signage in lokale winkels en horeca werden onze ingrediënten voor de offline campagne. Op het digitale menu: Facebook ads, programmatic video en Google Search. 

Van een smaakvolle campagne gesproken

De eigen medewerkers werden voortdurend bevestigd in hun employer of choice, met de nodige trots, erkenning en vertrouwen in hun werkgever als resultaat. Dankzij onze offline en online campagne werd de naamsbekendheid vergroot en het imago van de site in Oostkamp bijgestuurd.

En het jobevent? Dat was zo'n succes dat we enkele maanden later een gelijkaardige campagne mochten opstarten voor de vestiging in Wanze.

Going beyond together 
starts here.