ⓒCircus / Romain Bourven

In september organiseerde Circus - dat zowel AA Gent als Standard Luik sponsort - de allereerste Circus Cup. De Braziliaanse voetballegende Ronaldinho kwam hiervoor speciaal naar ons land en speelde mee in zijn allereerste wedstrijd ooit op Belgische bodem.

R10 en RCA

FC Barcelona, PSG, AC Milan. Ronaldhino behoorde jaren tot de wereldtop. Maar in België had hij nog nooit gespeeld. Daar bracht Circus verandering in met een spectaculaire vriendschappelijke wedstrijd tussen AA Gent en Standard Luik. Daarin namen legendarische spelers uit de recente geschiedenis van beide clubs  het tegen mekaar op. Ronaldinho speelde in de eerste helft bij de Buffalo's, terwijl hij in de tweede helft de Rouches versterkte. De Braziliaanse voetbalgod zorgde zelf voor de beslissing: met twee goals bracht hij Standard naar de 2-4 overwinning.

We stonden in voor de volledige PR- en persaanpak. Van plan, uitrol tot opvolging, ons team stond allesbehalve aan de zijlijn. Het nieuws werd massaal in de pers opgenomen, waardoor de 20.000 gratis kaartjes in een mum van tijd de deur uitvlogen. Het dolenthousiaste publiek genoot met volle teugen van deze legendarische match. Da's scoren.

  • ⓒ Circus / Romain Bourven
  • ⓒ Circus / Romain Bourven
  • ⓒ Circus / Romain Bourven
Sleep

Samen verder gaan 
begint hier.