Studeren en snacken gaan hand in hand. ‘Als dit hoofdstuk af is, mag ik nog een koek eten.’ En ja, meestal gaat het om ongezonde snacks. Daarom lanceerden we voor BelOrta de Brainboosters: gezonde tussendoortjes die je innerlijke Einstein versterken.

Van het productconcept over de naming en illustraties tot het packaging design: deze uitvinding is volledig van onze hand. Met de naam Brainboosters zeggen we meteen waar het op staat: een dosis vitamines is goed voor je geheugen en concentratie, in tegenstelling tot de suiker- en zoutrijke alternatieven. Het jasje van de shakerverpakking, met het iconische portret van Einstein, benadrukt die boodschap.

Met de Brainboosters willen we jongeren aanmoedigen om te kiezen voor een gezonde vervanger van snoep en andere minder gezonde tussendoortjes. Ze lagen dan ook niet voor niets voor het eerst in de winkelrekken in juni, mooi op tijd om studenten door de examenperiode te helpen. Na de succesvolle lancering van de snoeptomaatjes werd het aanbod Brainboosters nog uitgebreid met snackpaprika's en blauwe bessen. 

Slimmer worden en gezond snacken: Einstein zou trots zijn.

 

Ander werk voor BelOrta 

Envie de travailler ensemble ?
Ça commence ici.