Een home voor je merk. Een website bouwen is eigenlijk hetzelfde als een huis bouwen. Met een slim uitgetekend plan creëer je een plek waar mensen met plezier komen. Wij zijn daarbij graag je architect, aannemer en projectleider.

Eerst strategie, dan uitvoering

Door na te denken over je doelpubliek en boodschap zet je vanaf dag een de juiste stappen naar je website. Vergelijk het met de funderingen van je huis: als je daar goed over nadenkt, heb je een stevige basis om op verder te werken.

Jouw plan op onze tekentafel

Met UX zetten we de draagmuren van je website uit. Die zijn nu nog makkelijk te verplaatsen, later wordt dat moeilijker. Kosten bespaard dus. Met UI ontwikkelen we een design dat meteen een goede indruk maakt op je bezoeker en dat leidt tot conversie. Because you never get a second chance to make a first impression.

Een website om op te bouwen

Tijd voor de eerstesteenlegging. Dankzij het eerdere denk- en tekenwerk bouwen we juist van in het begin. Het resultaat? Een solide website op maat, die meegroeit met al je wilde toekomstplannen. Net zoals je huis.

Gedecodeerd development

Een lagere kost, een kortere doorlooptijd en toch een kwalitatief resultaat. Nee, dit is geen scam. Dit is No Code en Low Code development. Hiermee werken we games, apps en miniwebsites uit, die met minimale aanpassingen toch branded aanvoelen.

Cases

Heeft jouw website een opfrissing nodig of zoek je algemeen technologisch advies?

Of contacteer Jasper Vanden Wyngaert via jasper.vanden.wyngaert [at] rca.be (mail) of op +32 475 94 02 00.