Vertel de wereld over je merk met onze hulp. Wij maken, bewaken en verspreiden je verhaal of nieuws. In goede en in slechte tijden. Zodat je doelpubliek goed weet wie je bent, wat je doet en waar je voor staat.

PR van de bovenste plank

PR is meer dan een persbericht uitsturen. Het is video’s opnemen, opiniestukken schrijven, events organiseren. Met andere woorden: transparant en creatief communiceren over je merk. Om zo je authenticiteit te vergroten.

Klaar voor elke crisis

Brand. Fraude. Hacking. Nee, dit is niet de plot van een bestseller of blockbuster. Het zijn stuk voor stuk crisissen waar je bedrijf mee te maken kan krijgen. Maar een crisis hoeft geen ramp te zijn. Met goede crisiscommunicatie kan je schade (en clickbait) voorkomen.

Train je mediaskills

Hoe verzeker je media-aandacht voor je verhaal? Hoe bereid je je voor op een moeilijk interview? Hoe gedraag je je voor de camera? En hoe bouw je een langetermijnrelatie op met de media? All this and more in onze mediatraining.

Influencers met impact

Een influencer of creator kan een positieve invloed hebben op je merk (pun intended). Door je op de juiste manier te binden aan de juiste persoon, word je namelijk deel van hun community. Die associatie bezorgt je merk extra waarde.

Cases

Samen verder gaan
begint hier.

Of contacteer Bruno Leyssens via bruno.leyssens [at] rca.be (mail) of op +32473 69 51 05.