Jouw campagne, 1000% effectiever. Yep, wij weten hoe we de aandacht moeten trekken. Ook voor jouw merk. Met media en digitale performance zorgen we voor meer rendement op je mediacampagnes en een diepere connectie met je doelpubliek.

Harder, better, faster, performanter

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results. Daarom blijven we testen en bijsturen tijdens je campagne. Om zo maximaal conversies én impact uit je advertentiebudget te halen.

Socialize met je doelpubliek

Op sociale media ben je rechtstreeks verbonden met je doelpubliek. Je kan je verhaal vertellen, maar je kan ook luisteren naar feedback en conversaties. Waardevolle input, om je merk verder mee te versterken.

Marketing als een goed geoliede machine

Met marketing automation werken we stapsgewijs aan een performante marketingmachine, door manuele taken te vervangen door geautomatiseerde processen. Die laten toe om efficiënt en op maat van je doelpubliek te communiceren en te converteren.

Duik diep in je data

Soms kan je alleen maar vertrouwen op je buikgevoel. Op alle andere momenten kan je vertrouwen op data. Door die juist te analyseren, veranderen ze in inzichten. En die helpen je om onderbouwde beslissingen te nemen.

SEA-ha!

Sommige mensen weten wat ze willen. Beantwoordt jouw dienst of product aan hun nood? Dan kan je maar beter klaarstaan wanneer ze actief beginnen te zoeken. Enter SEA. Door hiermee te adverteren sta je meteen bovenaan de zoekresultaten.

Investeer in media

Klassieke mediaplanning meets performance marketing: dat is onze succesformule voor media buying. Denk aan radiospots en OOH, maar ook aan social advertising en programmatic buying. Zo verschijnt jouw merk op het juiste moment op de juiste plaats.

Ga eens op de markt staan

Online marktplaatsen zijn booming. Op deze externe platformen kan je snel op schaal verkopen, zonder zware investeringen te doen. Daartegenover staat wel vaak een lagere marge. Een goede balans tussen volume en marge is dus key.

Cases

Samen verder gaan
begint hier

Of contacteer Jente Joris via jente.joris [at] rca.be (mail) of op +32 499 43 36 11.