Rekruteren wordt alsmaar complexer. Met gezellige afterworks en een goed loon alleen overtuig je kandidaten niet meer. Daarom ontwikkelden we de RCA Rekruteringsscan. Hiermee maken we een diepgaande analyse van je rekruteringsaanpak en geven we je aanbevelingen voor optimalisatie. Een sterke basis voor rekruteren met meer rendement!

 

Start met jouw RCA Rekruteringsscan

Deze klanten vertrouwden al op onze expertise

Neem voorsprong

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 83% van de bedrijven moeite heeft om vacatures ingevuld te krijgen. Bijna 53% van de vacatures staat langer dan 60 dagen open. En ruim 3% raakt zelfs niet ingevuld. Dat rekrutering een topprioriteit is voor heel wat hr-afdelingen, is dus niet meer dan logisch.

Sterke rekrutering speelt in op de behoeften van kandidaten en maakt van hun sollicitatie een beleving. Met aantrekkelijke en gestroomlijnde communicatie, een concreet aanbod en een duidelijk verhaal. Daar maken we werk van met de RCA Rekruteringsscan.

Hoe verloopt de RCA Rekruteringsscan?

Stap 1: de workshop

Tijdens een interactieve workshop duiken we in je rekruteringsaanpak en -proces. Wat zijn de sterktes en zwaktes? Wie is je doelgroep? Hoe bereik je ze? En in welke mate overlapt ze met de concurrentie?

Stap 2: de analyse

Na de workshop gaan we aan de slag met de verzamelde input. We maken een grondige analyse van je aanpak, je positie op de arbeidsmarkt én hoe je je verhoudt ten opzichte van de concurrentie.

Stap 3: het rapport

We gieten onze analyse in een rapport met aanbevelingen. Daarmee kan je zelf je rekruteringsaanpak optimaliseren. Schakel je graag onze expertise in om je hierbij te helpen? Dan kan. Samen met jou maken we van jouw rekruteringsaanpak een succes.

Start met jouw RCA Rekruteringsscan

 

*RCA is erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Indien je bedrijf in aanmerking komt, kan je deze steunmaatregel inzetten voor de Rekruteringsscan.

Een greep uit onze rekruterings­­campagnes

Beter 
rekruteren?

Of neem contact op met één van onze experten.

Dit zijn wij

Wij zijn RCA. Merken, marketing en communicatie, da's onze dada. We hebben jarenlange ervaring in employer branding en recruitment marketing, en willen altijd verder gaan. Verwachtingen overtreffen. Meer zijn dan een fullservicebureau. Wil jij ook meer? Onze experten staan voor je klaar.