What we did

Bayer Animal Health doet er alles aan om katten en honden gezond te houden. Daarvoor richt het zich met tal van producten, kennis en advies tot een brede doelgroep van dierenvrienden, dierenartsen en apothekers. Wij ontwikkelden een paraplumerk dat positief en herkenbaar is, de nadruk legt op producten tegen parasieten én gedurende 3 jaar een opbouwende continuïteit vertoont via diverse kanalen.

Cases Bayer Baasje 580X600
Cases Bayer Baasje 787X600
Bedankt baasje

Teken, vlooien, wormen en andere parasieten vormen een bedreiging voor de gezondheid van je huisdier. Met een arsenaal aan innovatieve producten en advies staat Bayer Animal Health in voor de preventie en behandeling ervan. En dat de huisdieren dit uiteraard zelf ook weten te waarderen, maakten we duidelijk met de campagne ‘Bedankt baasje’.

Dit is allesbehalve een eendagsvlieg (die zijn onschadelijk), maar het resultaat van een uitgekiende strategie, met een creatieve uitrol voor de komende drie jaar. De campagneshoot was een van de beestigste ooit, en een waar drama voor onze artdirector met een kattenallergie (maar wees gerust: katten hebben vaker last van een artdirectorallergie, zo bleek).

Een breed gamma van advertenties, leavebehinds, wobblers, brochures, presentaties en animaties zette het concept stevig in de markt.

Alles uiteraard in dezelfde frisse en herkenbare stijl - ook van onze poot. De onderscheidende en kleurrijke aanpak werd zo een eye-kat-cher in wachtzalen van dierenarten en bij apothekers. Je merkt het: het zit wel snor met de woordgrapjes.

Cases Bayer Baasje 900X627
Cases Bayer Baasje 500X500