Corda Campus

Ontwikkeling van een nieuwe online identiteit

Creatieve hotspot voor hippe ondernemingen

Op het bedrijvenpark van Corda Campus in Hasselt krioelt het van de innoverende ondernemers en enthousiaste start-ups. Samen streven ze ernaar om in een gedreven community boven alle verwachtingen uit te groeien. Door talent en ervaring samen te brengen, ontstaan er sterke synergieën en interessante kruisbestuiving. Daar hoort uiteraard een frisse digitale uitstraling bij: RCA Group maakte er werk van…

Om zich verder te ontwikkelen, de kantoorgebouwen te vullen en toonaangevend te blijven, had Corda Campus nood aan een degelijk online platform. Wij ontwikkelden een nieuwe website met knappe looks en transparante navigatie. Zo vinden bedrijven, studenten, bewoners, investeerders en starters in enkele clicks alle info die ze nodig hebben.

Trending topics in de online wereld, gedetailleerde beschrijvingen van alle bedrijven die hun plekje al gevonden hebben op de campus, upcoming events, … Je vindt het allemaal op de site.

Ook de Corda Incubator staat in de vitrine, een formule die startende ondernemers een duwtje in de rug geeft. Naast kantoorruimte kan je immers ook rekenen op coaching, begeleiding en netwerkuitbreiding. Kortom, alles wat je nodig hebt om succesvol naar de top toe te werken.

Op zoek naar een vergaderruimte ergens in Limburg? Geen nood, bij Corda Campus kan je onmiddellijk checken of er nog zalen vrij zijn. Er zijn lokalen te huur in diverse groottes, volgens talrijke formules en ook catering kan voorzien worden. Via een gebruiksvriendelijke tool met boekingskalender kan je snel en eenvoudig een ruimte reserveren.

En de impact van al deze inspanningen? Die was én is nog steeds groot. Het aantal bezoekers op de website is verdriedubbeld, de social media kanalen groeien en bloeien, er vinden heel wat succesvolle evenementen plaats, enz. Kortom, Corda Campus mag zich met recht en reden dé creatieve hotspot van Limburg noemen.

Om de meerwaarde van Corda Campus ook mooi in beeld te brengen, creëerden we een korte moodfilm. De corporate video geeft perfect weer wat je mag verwachten van dit hoogwaardige businessterrein…

Team

  • Communicatieadviseurs:Jurgen Vandevelde, Svea Thielen
  • Wireframe/UX:Niek Van der Laak
  • Art directors:Marleen Thoelen, Karolien Schroeyen
  • Development:Webtrack
  • Productie video:Medialife

Meer info: