Skoda
Delijn
 • Think

  Sociale media zijn geen doel an sich. Wie hier “we doen iets op Facebook” oppert, wordt gegarandeerd voor 2 jaar naar een Siberisch strafkamp gestuurd.

  Het zijn platformen die elk hun eigen publiek, spelregels en mogelijkheden hebben. Wij zorgen ervoor dat Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, … de juiste plaats krijgen binnen jouw digitale ecosysteem.

  Van contentplanning en -creatie tot de volledige integratie van social media binnen je customercareprocessen en training van je team. Kortom, we zorgen voor alle workflows, processen en duidelijke meetpunten. We passen onze werkwijze aan jouw organisatie aan (en niet omgekeerd).

 • Do

  Als partner nemen wij de rol op die jij wil en nodig hebt. Als strategische sparringpartner nemen we de volledige werking van je socialmediakanalen onder de loep en identificeren we opportuniteiten. Tactisch kunnen we fullscope socialmediamanagement aanbieden. Een hele boterham en toch: broodnodig. We hebben een stel creatievelingen, advertisingexperts en communitymanagers in huis die maar al te graag élke vorm van social support kunnen en willen aanbieden.

 • Learn

  Continu meten, rapporteren en bijsturen is de enige manier om vooruitgang te blijven boeken. Maandelijks rapporteren we bepaalde sets van key metrics en contentprestaties. Per kwartaal gaan we hier dieper op in tijdens strategische meetings. Zo koppelen we learnings en quickwins op korte termijn aan meer diepgaande optimalisatie en kunnen we je aanwezigheid op social media structureel bijsturen.

Related work

Vias

BOB: eentje is geentje.

BOB is een icoon qua verkeersveiligheid en al meer dan enkele jaren het nuchterste paard in de RCA-stal.

Show me more
FOD ECONOMIE, KMO, MIDDENSTAND EN ENERGIE

Snel rijk in 5 eenvoudige stappen!

RCA ontwikkelde een uniek en ingenieus algoritme waarmee het organische bereik op social media te omzeilen is. Lees alles over ons geheim.

Show me more
UCLL

Beestachtig gedrag op PKP.

Wie Pukkelpop weleens frequenteert, kon er niet langs kijken: de alpaca’s. Daar zitten wij voor iets tussen.

Show me more