Nipro 4SURE - Digitale communicatie
  • Think

    Elk digitaal project start met een roadmap en strategie. Dat is voor jouw verhaal ook zo. Workshops zorgen voor een reality check op vlak van users, persona’s en content. Daar koppelen we een technische analyse aan die gezond verstand en gezonde ambitie verenigt. Het eindproduct is een digitale landkaart. Met een duidelijke bestemming voor platformen, kanalen en flows. Zo verzekeren we dat users de juiste route volgen en concrete KPI’s ook het eindpunt vormen.

  • Do

    Niets verandert zo snel als digitale communicatie. Daarom werken we met een vast team van juiste experten die alert denken en flexibel doen. Steeds met de eindgebruiker en doelstellingen in het achterhoofd brengen we je website, app of PWA tot leven in UX en webdesign. Gemaakt om écht gebruikt te worden, in lijn met je merk en merkbeleving. Die laatste finetunen we door te testen en te prototypen. The proof of the pudding is… je kent het wel.

  • Learn

    Met A/B-tests en Hotjar monitoren we elke stap en actie in je digitale communicatie. Zo leren we vandaag wat we morgen en overmorgen beter kunnen doen. We verleggen benchmarks en zijn overachievers als het op KPI’s aankomt. Onze dashboards zorgen voor heldere rapporten en relevante metrics. En onze bijhorende analyse is het uitgangspunt voor next steps en optimalisaties. Doing the rights things dus, ook digitaal.

Related work

Nipro Medical Europe

Digitale branding uitgedokterd voor topspeler in healthcare.

Vraagt een Japanse healthcare gigant zoals Nipro je om een nieuwe website te ontwikkelen over diabetesbehandeling, dan wéét je dat je even zoet bent.

Show me more
VDAB

Een job in de Vlaamse rand? Dichterbij dan je denkt.

Steeds meer Vlaamse bedrijven in de Brusselse rand krijgen hun vacatures niet ingevuld. Blijkbaar durft de Franstalige Brusselaar de stap niet te zetten om er te solliciteren.

Show me more