Webdesign & development

Webdesign is wat maakt dat hier geen zwarte Courier op een grijze achtergrond staat. Development zorgt er gewoon voor DAT het er staat.

Je website is de spiegel van je bedrijf of van je campagne. Hier vormen klanten hun eerste indruk. Je wilt ze ontvangen binnen het juiste concept, met de juiste vormgeving én ze precies de antwoorden geven die ze zoeken. Want de wereld is vandaag meer dan ooit digitaal. Hij zit barstensvol info die snel en vluchtig is, steeds binnen handbereik en altijd up-to-date moet zijn.

Of het nu om je site, een Facebook-app, online game of mobiele applicatie gaat: onze aanpak is nooit vrijblijvend, maar altijd gestoeld op gemeten succes. Vanuit een heldere analyse formuleren we een doelgerichte strategie en bedenken een geïntegreerde oplossing. User usability en experience dragen we hoog in het vaandel. Dankzij het opensource CMS-systeem Drupal beheer je je website eenvoudig zélf, al kan je bij vragen natuurlijk altijd bij ons terecht.

Wouter
Buntinx
senior communicatieadviseur

Wouter heeft een licentiaatsdiploma in de communicatiewetenschappen aan de KULeuven op zak. Hij startte zijn professionele loopbaan bij DreamLand (Colruyt Groep) als verantwoordelijke externe marketing. Daarbij ging zijn aandacht uit naar print- en radiocampagnes en de organisatie van winkelevenementen. Ook de uitbouw van de websites voor de winkelgroep viel onder zijn verantwoordelijkheid. Nadien zorgde de reismicrobe ervoor dat hij 1 jaar doorheen Zuid-Amerika trok om nadien zijn marketingparcours te hervatten als verantwoordelijke marketing voor Spar Lambrechts in Tongeren. De omslag naar online marketeer maakte hij in 2008 bij KiXX/Communsense. In mei 2012 kwam hij de afdeling Online bij RCA Group versterken. Van strategie naar concept, via design en development houdt hij als communicatieadviseur de touwtjes van online projecten voor diverse klanten stevig in handen. 

Meer info: