Social media

Ons heel social media departement is perfect drietalig: Nederlands, Frans en OMFG ROFLCOPTER!

Van Instagram over Facebook tot Twitter, elk op hun eigen manier zetten ze je verhaal online kracht bij. Als een verlengstuk op je externe én interne communicatie en als traffic builder naar je website. Meer zelfs: hier communiceer je niet alleen, hier converseer je. Met klanten, medewerkers en partners, en dat 24 uur op 24.

Onze experts helpen je converseren én renderen. Social media koppelen we aan effectieve impact: na een grondige analyse bepalen we concrete doelen. Om daarna de resultaten te meten en ook conversie, leads en sales in je verhaal mee op te nemen. Beschouw ons gerust als je strategische sparringpartner, coach en misschien zelfs ook je conversation manager. Samengevat in minder dan 140 tekens: met @rcagroup van communicatie over conversatie naar conversie!

Jente
Joris
social media director

Jente rondde in 2009 zijn opleiding communicatiemanagement af aan de XIOS Hogeschool in Hasselt. Tijdens zijn studies verdiepte hij zich volledig in de wereld van pr en online communicatie. Voor hij bij RCA aan de slag ging in 2012, was Jente werkzaam bij de Katholieke Landelijke Jeugd en Adapti. Hier stond hij in voor het beleid en de strategie van interne en externe communicatie, online reputatiemanagement en persrelaties. Bij RCA Group specialiseerde hij zich verder als communicatieadviseur in social media. Zijn stokpaardjes zijn content marketing en strategische lijnen uitstippelen, gekoppeld aan werkbare processen. Tot zijn klanten rekent hij onder meer Audi Import, De Lijn & Thomas Cook. Daarnaast spreekt Jente regelmatig voor vakorganisaties en geeft hij opleidingen voor Kluwer en Syntra.

Meer info: