Rekruterings­­communicatie

Wij zorgen ervoor dat iedereen voor jou wil komen werken, maar enkel de juisten solliciteren.

Sollicitanten komen vandaag niet langer spontaan bij je aankloppen. Integendeel zelfs, ze zijn selectiever, kritischer én veeleisender in hun jobkeuze. Ze willen een werkgever die matcht met wie ze zijn. Bovendien checken ze via hun netwerk of de uitstraling van een vacature ook klopt met de werkelijkheid in het bedrijf. Zoeken doen ze niet langer alleen in de krant, maar ook online en via social media.

Wij tekenen voor rekruteringscommunicatie die wérkt. Creatief of klassiek? Alles kan, als het maar juist zit. Met een aansprekende boodschap bereiken we de geknipte profielen via de meest geschikte kanalen. Precies op die plaatsen dus waar je doelgroep gaat zoeken. Want dat garandeert je de beste resultaten op korte termijn.

Sandra
Vandoren
partner

Binnen RCA Group staat Sandra in voor de dagelijkse leiding van de HR afdeling. Klanten kunnen niet alleen rekenen op haar stevig onderbouwd advies, maar ook op haar nauwgezette follow-up tijdens concrete implementaties. Na haar bacheloropleiding bedrijfsmanagement in 1991 maakte zij bij Bartok Audiovisuals gedurende 2 jaren kennis met de wereld van de beeldcommunicatie. Van 1993 tot 1995 was zij actief in financiële functies bij Quintens Bakeries, maar Sandra had de microbe echt wel beet en koos in 1996 definitief voor de communicatiesector. Door de jaren heen wist zij de HR afdeling uit te bouwen van een eenmansgebeuren tot een sterk team van medewerkers met een breed netwerk van mediapartners. Vandaag doen zowel privébedrijven als non-profitorganisaties een beroep op RCA HR voor advies, ontwerp en productie van rekruteringscommunicatie, employer branding en interne communicatie. Hierbij slechts een greep uit de uitgebreide klantenportefeuille: KPMG, AVEVE, diverse selectiekantoren, Borealis, diverse ziekenhuizen, … Sinds 2002 is Sandra ook aandeelhouder van RCA Group en sinds 2008 equal partner (20%).

Meer info: