Merkactivatie

Een merk is als een haai, het moet constant in beweging zijn of het sterft. Wij kunnen met trots zeggen dat er nog steeds geen haai is gestorven onder onze supervisie.

Je merk bouwen, versterken of veranderen. Dat is waar merkactivatie om draait. Je product of dienst een persoonlijkheid geven en mensen fan maken. Zodat ze joúw merk verkiezen en niet dat van de concurrent. 

Wij zetten alle middelen in om van je merk een autoriteit te maken. Above or below the line? There is no line. Met de juiste communicatietools helpen we je om te communiceren met je doelgroep. Onze ervaren communicatieadviseurs, art directors en creatieve copywriters begeleiden jouw merk van a tot z!

Wim
Claesen
partner / service director

Bij RCA Group is Wim niet alleen partner, maar hij ontfermt zich ook dagelijks over de productie en aankoop. In 1989 volgde hij een opleiding toegepaste communicatie. Sindsdien heeft hij heel wat communicatie-ervaring opgedaan, van reclamecampagnes en marketingcommunicatie tot strategisch communicatieadvies. Zijn kennis heeft hij verder verrijkt door aan de slag te gaan bij verschillende productiehuizen, meer bepaald Cineac productiehuis en D&D productiehuis. Daarnaast is ook communicatie via de radio voor hem geen onbekend terrein. Van 1995 tot 1998 was hij respectievelijk werkzaam bij Radio Midden-Limburg en Radio 2.

 

Meer info: