Mediatraining

Het is nooit onze bedoeling dat je je eigen talkshow krijgt, maar het gebeurt.

Of je nu goed of slecht nieuws brengt, de manier waarop je overkomt in de media speelt een cruciale rol in de beeldvorming over jou en je organisatie. Wát je precies vertelt, is belangrijk.  Maar hóe je de boodschap overbrengt, is dat minstens evenzeer.

In onze mediatraining leer je omgaan met de media. Met realistische rollenspelen, tal van do’s & don’ts en veel aandacht voor interviewtechnieken en formuleermethodes. Met een beetje theorie, maar vooral veel praktijk. Want ‘oefening baart kunst’ is hier meer dan ooit aan de orde. En dat alles op maat van joúw wensen en achtergrond.

Jan
Van der Cruysse
senior communicatieadviseur

Jan is master in de rechten en de communicatiewetenschappen en behaalde een postuniversitaire graad in marketing. 5 jaar lang verdiepte hij zich in technologie en management als redacteur/hoofdredacteur van diverse vakbladen. In 1989 werd hij communicatieverantwoordelijke bij Aviapartner, een afhandelingsmaatschappij op Brussels Airport. Voor de opening van de nieuwe luchthaventerminal in 1994 werd hij communicatieverantwoordelijke van Brussels Airport Terminal Company (BATC). Gedurende de voorbije 20 jaar verzorgde hij bij Brussels Airport communicatie met de meest uiteenlopende stakeholders en verdiepte hij zich in crisiscommunicatie. Als meertalige luchthavenwoordvoerder werd hij in 2011 uitgeroepen tot PR-man van het jaar door de luchtvaartpers. Als senior communicatieadviseur bij RCA begeleidt hij sinds begin 2015 heel wat klanten op vlak van crisis- en corporate communicatie, mediatraining en persrelaties (o.a. Vlaamse overheid, DAR/Afdeling communicatie, BP Chembel, Vopak, DKV verzekeringen, Vlaamse Beroepsvereniging Tandartsen, Marlux, Europa Ziekenhuizen, enz.).

Meer info: