Interne communicatie

Wat Mark Zuckerberg is voor het poëziealbum, zijn wij voor de dienstmededeling.

Vergeet droge dienstmededelingen en saaie memo’s: interne communicatie draait erom dat je mensen motiveert, inspireert en nóg meer ‘werkgoesting’ geeft. Tegelijk is het dé manier om kennis te delen, interactie te stimuleren en veranderingsprojecten te begeleiden. Doe je het goed, dan zorg je voor meer betrokkenheid, sterkere prestaties en een krachtiger werkgeversmerk. 

Onze specialisten staan garant voor meer dan 20 jaar ervaring in interne communicatie en dat in de ruimste zin van het woord. Ze werken zij aan zij met vormgevers en copywriters die gespecialiseerd zijn in HR, intranet en bedrijfsbladen. Samen tekenen ze keer op keer voor een voorstel op maat, want geen enkele organisatie is dezelfde. Dat maatwerk is jouw garantie op een maximale impact.

Tinne
Marant
senior communicatieadviseur

Tinne werd geboren onder het gesternte ‘communicatie’. Met haar diploma Pers & Communicatiewetenschappen op zak ging ze in 1994 aan de slag als persverantwoordelijke bij Arcade Music Company. Ze hielp er binnen- en buitenlandse artiesten aan de nodige persaandacht op tv, radio en in print. Dankzij haar vlotte pen maakte ze als vanzelfsprekend de overstap naar printpers in 1997. Bij Joepie evolueerde ze van journalist naar hoofdredacteur en stond ze 6 jaar lang aan het roer van het populairste jongerenblad van Vlaanderen. Nadien drukte ze haar stempel op de dienst digitale media van VMMa (nu Medialaan) waar ze met haar team de beleving op websites van o.a. vtm, 2BE en JIM uitbouwde op diverse platformen. In mei 2012 aanvaardde Tinne de opdracht van Imagineering manager/Content Manager bij Veritas en stroomlijnde ze bij de retailketen zowel de interne als de externe communicatie. Zo bloeide de liefde voor interne communicatie helemaal open. In november 2014 besloot Tinne dan ook om haar expertise maximaal te delen bij RCA Group. Als senior communicatieadviseur werkt ze op de HR-afdeling voor klanten zoals Haven van Antwerpen, AVEVE, Borealis, Van In, In-Z en Mobil Vikings.

Meer info: