Employer Branding

Mensen warm maken voor je bedrijf? Wij helpen je uit de brand... Zonder blaren natuurlijk.

Opvallen in de grijze massa van een alsmaar woeligere arbeidsmarkt. Je authentieke imago transparant en strategisch uitspelen. Niet alleen nieuw talent binnenrijven, maar ook je huidige medewerkers koesteren. Dáár draait het om. Met een bewust opgebouwd werkgeversnetwerk kom je een heel eind ver in het land van rekrutering en retentie.

Maar waarin ben je uniek en anders dan anderen? Welke troeven leg je best op tafel als werkgever? Samen gaan we op zoek naar je ijzersterke EVP (employer value proposition) en je positie op de arbeidsmarkt. Eerst brengen we de doelgroepen met hun drijfveren in kaart. Ook de wapenfeiten van de concurrentie nemen we onder de loep. En indien gewenst nemen we het voortouw voor een grondige analyse op de eigen werkvloer (met kijkdagen, diepte-interviews, groepsdiscussies, enz.). Al deze info bundelen we om je kernwaarden te identificeren. Zo kan je in de toekomst slim verder bouwen aan je employer brand, met of zonder onze hulp.

Sandra
Vandoren
partner

Binnen RCA Group staat Sandra in voor de dagelijkse leiding van de HR afdeling. Klanten kunnen niet alleen rekenen op haar stevig onderbouwd advies, maar ook op haar nauwgezette follow-up tijdens concrete implementaties. Na haar bacheloropleiding bedrijfsmanagement in 1991 maakte zij bij Bartok Audiovisuals gedurende 2 jaren kennis met de wereld van de beeldcommunicatie. Van 1993 tot 1995 was zij actief in financiële functies bij Quintens Bakeries, maar Sandra had de microbe echt wel beet en koos in 1996 definitief voor de communicatiesector. Door de jaren heen wist zij de HR afdeling uit te bouwen van een eenmansgebeuren tot een sterk team van medewerkers met een breed netwerk van mediapartners. Vandaag doen zowel privébedrijven als non-profitorganisaties een beroep op RCA HR voor advies, ontwerp en productie van rekruteringscommunicatie, employer branding en interne communicatie. Hierbij slechts een greep uit de uitgebreide klantenportefeuille: KPMG, AVEVE, diverse selectiekantoren, Borealis, diverse ziekenhuizen, … Sinds 2002 is Sandra ook aandeelhouder van RCA Group en sinds 2008 equal partner (20%).

Meer info: