City- en regiomarketing

Heb je ooit al van Limburg gehoord? Klant van ons. En van Skeiða- og Gnúpverjahreppur? Geen klant van ons.

Een gemeente, stad of regio moet haar sterke punten kennen én die weten uit te spelen. City- en regiomarketing omhelst veel méér dan een sprekende baseline en een fris logo. Echt voorsprong nemen, doe je door opportuniteiten te grijpen en de juiste keuzes te maken. 

Met RCA Group heb je een team van experts aan je zijde. Bij city- en regiomarketing gaan zij graag procesmatig te werk. Vertrekken doen we vanuit een grondige analyse. In functie van de identiteit die je wil uitdragen, bepalen we de juiste positionering, in lijn met je waarden. Op die basis werken we communicatie uit in harmonie met het aanbod van je stad of regio.

Ivo
Clerix
gedelegeerd bestuurder/partner

Ivo stond mee aan de wieg van RCA Public, de afdeling die zich sinds 2007 toelegt op strategische communicatie voor overheden en organisaties. Verder staat hij dagelijks in voor de coaching en aansturing van de communicatieadviseurs op de Brands-afdeling. Als licentiaat in de pedagogische wetenschappen heeft hij een bewezen ervaring in zowel procesbegeleiding, marketing- als communicatievraagstukken. Tot 1997 was hij streekmanager voor Strategisch Plan Limburg en daarna directeur van de werkgeversorganisatie VKW. Hij coördineerde er alle marketing- en communicatieacties en bouwde een netwerk uit met socio-economische organisaties en bedrijven. Sinds eind 2008 is hij gedelegeerd bestuurder bij RCA Group. Verder is hij actief betrokken bij de strategische begeleiding van onder meer het Europees Sociaal Fonds, De Vlaamse Overheid, De Lijn, VDAB, Limburg.net, Agentschap Natuur en Bos, ... 

Meer info: