De Brandstudio van communicatiebureau RCA breidt uit met de komst van Lex & Turner, de Hasseltse branding boutique. Door krachten te bundelen en aanvullende expertises te delen, zal RCA merken en bedrijven nog beter vooruithelpen met slim en creatief brandingwerk.

De Brandstudio is een van de drie expertcenters, naast het fullservice aanbod van RCA. Het verdiept zich in branding van merken, zowel visueel als strategisch.

Tom Van den Bergh (CEO RCA): “Merken staan centraal in ons vak én leven, vandaag meer dan ooit. In de Brandstudio worden de meest complexe merkvraagstukken getackeld. Dat kunnen we enkel door een stevig strategische benadering te combineren met een smakelijke visuele approach. Met de integratie van Lex & Turner versterken we onze brandingexpertise en verbreden we ons portfolio met heerlijke eyecandy.“

Ken Houben (mede-oprichter Lex & Turner): “De samensmelting met RCA geeft ons de kans om te blijven doen wat we graag doen: unieke identiteiten creëren voor merken die willen opvallen — om de juiste redenen. Lex & Turner behoudt haar dna - meer nog, gaat het binnenbrengen binnen de Brandstudio.  Door deel uit te maken van RCA, kunnen we brandingtrajecten ook verrijken met aansluitende diensten: van diepgaande strategie, over performance marketing tot zoveel meer.

Tom Van den Bergh: “We bouwen elke dag aan ons aanbod voor merken, marketing en communicatie. De boutique-benadering van Lex & Turner is een extra troef in dat merkwerk. Net zoals het werken met fijne mensen zoals Katrien en Ken.”

 

Fun fact: Katrien Vandecruys (mede-oprichter Lex & Turner) was 6 jaar geleden aan de slag als artdirector bij … RCA. “Op dat moment was het tijd om de vleugels uit te slaan en mijn eigen ding te doen. Vandaag neem ik die ervaring terug mee naar RCA. Het voelt als thuiskomen in een vertrouwde, warme omgeving”, besluit Katrien.

Samen verder gaan 
begint hier.