Hoe je merk versterken door op de juiste trends mee te surfen?

Als merkenbouwers vinden we duurzame merkwaarde creëren bijzonder belangrijk. Daarbij is een heldere langetermijnvisie even essentieel als een effectieve kortetermijnaanpak. Na onze eerste Beyond the talks, waarin we zagen hoe research duurzame merkwaarde kan genereren, ontdek je in deze tweede sessie hoe je trends interpreteert en gebruikt om je merk te versterken. Contagious zal ook dieper ingaan op de trend rond AI en de impact hiervan op communicatie, campagnes en merken. 

Sprekers 

David Beresford, Strategist bij Contagious 
Camilla Van Grembergen, Trend Analyst bij TrendWatching 
De keynotes worden in het Engels gegeven. 

Praktisch

Datum: Donderdag 1 juni
Uur: Ontvangst vanaf 16u, start sprekers om 18u
Locatie: Silversquare North, Koning Albert II-laan 4, 1000 Brussel (vlakbij station Brussel-Noord)
Prijs: Free entrance - inschrijving wel gewenst, ten laatste 23 mei

Schrijf je hier in

David Beresford, Contagious

Contagious helpt merken en communicatiebureaus om creatiever, slimmer en efficiënter te werken. Daarvoor voeden ze zich met 's werelds beste marketingcampagnes en -cases. Naast hun online platform bieden ze ook consulting, trainingen en events aan. In zijn talk zal David het creatieve en commerciële potentieel van AI voor marketeers illustreren.

Camilla Van Grembergen, TrendWatching

TrendWatching is geen traditioneel trendwatchingbureau. Het team gidst, inspireert en ondersteunt professionals om duurzame en impactvolle innovaties op de markt te brengen. Camilla bespreekt in haar talk een aantal nieuwe trends rond onder meer sustainability, health en metaphysics, en doet uit de doeken hoe je ze in de praktijk omzet.

Inschrijven

Graag ontvangen we je inschrijving ten laatste op 23 mei.

Annulatie

Ingeschreven en toch plots verhinderd? Geef ons ten laatste op 23 mei een seintje op beyondthetalks [at] rca.be. Zo kunnen we onze catering perfect afstemmen op het aantal afwezigen. Want we dragen duurzaamheid hoog in het vaandel en gaan voor zero foodwaste.